Gamemode: Hungergames

Hungergames is het ultieme survival én pvp spel die al jouw Minecraft skills samenbrengt. Voordat het spel begint krijg je de keuze uit ruim 50 unieke kits met items of abilities. Haal hier je voordeel uit, want zodra het spel begint heb je 3 minuten de tijd om een plekje te zoeken op de Custom Generated Map met unieke biomes. Na deze periode zal damage aan staan, en kan het killen beginnen.

Vanuit hier kun je verschillende tactieken uitvoeren. Je kunt gaan minen tot je genoeg gear hebt om de strijd aan te gaan. Je kunt ook meteen erop uit gaan om mensen snel te killen. Met je compass word je geholpen om de persoon die het dichtst bij jou staat te tracen.

Om het spel interessant te maken krijg je na een kwartier speeltijd te maken met de Feast. Een platform die op een willekeurige plek op de map verschijnt. Hier zullen chests verschijnen met redelijk goede items die je op weg kunnen helpen naar de overwinning! Na de Feast zal het spel de afrondende fase in gaan: de border wordt elke seconde 1 blokje kleiner. Buiten de border ga je dood, dus het is belangrijk om hier binnen te blijven en je tegenstanders te killen voordat het te laat is.

Bekijk de bovenstaande video voor een preview van de gamemode!

Foto's

Join nu!Wat is het server IP?

play.hauntedmc.nl

SpelregelsVolg de spelregels altijd!

Bekijk de Leaderboards hier!

Top KillsSpelers met de meeste kills.

Top WinsSpelers met meeste wins.