Minecraft Bedrock Editie

Minecraft bestaat uit 2 verschillende versies, Bedrock Editie en Java Editie. HauntedMC is ontwikkeld voor de Java Editie. Je kunt er echter ook op spelen met Bedrock Editie.

In dit artikel leggen we je uit hoe je met Bedrock Editie kunt inloggen op HauntedMC en hoe je jouw Java account kunt koppelen aan jouw Bedrock account.

Heb je meer vragen over dit onderwerp? Dan kun je terecht bij onze Support.

Minecraft Bedrock Editie

Veelgestelde Vragen

Waarom is er een Bedrock Editie?
De ontwikkelaar van Minecraft heeft besloten om minecraft voor ieder type console, telefoon en windows 10 samen te brengen onder 1 versie. Op de computer heb je daardoor keuze voor 2 verschillende versies, bedrock en java editie. Je kunt gewoon gebruik blijven maken van java. Wij raden voor de computer de java editie aan vanwege de betere gameplay ervaring. Echter spelen veel mensen ook minecraft op een console of telefoon/tablet. Daarom staan we ook toe dat je hiermee inlogt op HauntedMC.

Moet ik Bedrock Editie apart aanschaffen?
Niks moet uiteraard. Je kunt gewoon java editie blijven gebruiken. Indien je op je telefoon/tablet of op een console minecraft wil spelen dan dien je wel de bedrock editie aan te schaffen.

Ik heb Bedrock Editie, hoe log ik in op HauntedMC?
Precies op dezelfde manier als hoe je op java editie inlogt! Ga naar het multiplayer scherm en kies voor server toevoegen. Voeg nu het IP play.hauntedmc.nl toe en laat de port op default staan (19132). Je bent nu klaar om te verbinden met HauntedMC op bedrock editie.

Koppelen van Java Editie en Bedrock Editie

Wil je op je telefoon/tablet, console op windows 10 editie verder spelen op je java account? Dan moet je je bedrock account aan je java account koppelen. Wanneer je inlogt op HauntedMC met de bedrock editie met een gekoppeld account zal je spelen namens je java account. Zeer handig dus om onderweg, op vakantie of in de auto verder te kunnen spelen!

Stappenplan:
Stap 1) Gebruik /linkbedrock op de server of ga direct naar de link pagina.
Stap 2) Klik op "Login to bedrock"
Stap 3) Klik op "Login to java"
Stap 4) Check goed of de informatie klopt.

Je bedrock account is nu gelinkt aan je java account.